Professionel parkeringskontrol

Efterhånden som befolkningstætheden er vokset i takt med bilejeres manglende respekt for privat ejendom, er der dukket skilte med parkeringsrestriktioner op overalt. Parkeringskontrol er at finde i alle byer, små som store.

Når man er nået til erkendelsen af behovet for kontrol med sine parkeringsarealer, er det vigtigt efterfølgende at finde den rette serviceudbyder. Hos Parkforce finder du en seriøs samarbejdspartner, med forståelse for den rette løsning til den enkelte kunde.

Vi tilbyder omkostningsfrie løsninger til alle kundetyper. Det betyder for dig, at du ikke skal bekymre dig om opstartsomkostninger eller løbende driftsudgifter. Vi klarer det hele.

Vi rådgiver gerne gratis med henblik på den bedst mulige udnyttelse af parkeringsarealet samt optimale parkeringsbestemmelser. Samtidig vil et abonnement med Parkforce også blive fulgt op med smilende parkeringsvagter, der gerne rådgiver kunder og medarbejdere på dine parkeringsarealer.

Vidste du det? Den blotte tilstedeværelse af parkeringsvagter i et område, får hærværk og kriminalitet til at falde betragteligt.

Hvorfor vælge Parkforce?

Der er mange parkeringsselskaber, så hvorfor vælge Parkforce? Blandt flere grunde kan nævnes…

  • Gratis abonnementsordninger
  • Medlem af Parkeringsklagenævnet
  • 24-timers kontrol – vi patruljerer døgnet rundt
  • Digitaliserede parkeringsløsninger
  • Ingen kunde er for stor, ingen er for lille
  • Saglig håndtering af indsigelser

Voks med Parkforce

Som en del af vores faste servicevifte tilbyder vi en række forskellige løsninger til alle kundestørrelser. Er du eksempelvis ansat i eller ejer af en virksomhed der løbende udvider sin portefølje med nye ejendomme, har du i Parkforce muligheden for en stabil serviceleverandør du kan vokse med.

Måske er parkeringskontrol første skridt i rækken, men sidenhen kan du få behov for digitale løsninger til større parkeringsarealer såsom automatiske bomanlæg eller nummerpladegenkendelse. Vi tilbyder det hele, og du kan derfor være tryg ved en god relation langt ud i fremtiden.