Fremtidens parkeringskontrol

Parkeringskontrol er blevet et almindeligt onde i vores hverdag. Det er ikke længere spørgsmålet om der er behov, men derimod hvem der kan dække behovet for kontrol bedst muligt – til gavn for grundejer og dennes kunder og ansatte.

Vi tilbyder markedets fremmeste, digitale løsning. Det er slut med de gamle mærkater og gæstelicenser i forruden, da vi udfører al kontrol digitalt ved hjælp af nummerpladegenkendelse. Den såkaldte ANPG-teknologi. (Internationalt ANPR/ALPR).

Det medfører mindst muligt arbejde for grundejer og dennes ansatte, ogI løber aldrig tør for gæstelicenser, periodekort etc. Systemet er gratis tilgængeligt for vores kunder, og benyttes nemt via en computer eller en responsiv webside på din tablet/smartphone.

Hvorfor vælge Parkforce parkeringskontrol?

Du har mange grunde til at vælge Parkforce, når du skal finde den kommende samarbejdspartner til parkeringskontrol.

• Gratis kontrol
• Fremtidssikret digital parkeringskontrol
• Servicemindede p-vagter
• Fuld gennemsigtighed i vores kontrol
• Fokus på spidsbelastninger
• 24-timers vagtkontrol

Parkeringsbranchen er sjældent forbundet med mange positive ord og vendinger. Hos Parkforce har vi derfor valgt at gøre op med de metoder, som har givet parkeringskontrollører et blakket ry. Vi mener, at en kontrollør også skal fungere som et serviceorgan for vores kunder og kunders kunder. Det betyder, at hjælp til at forstå parkeringsregler, en venlig påmindelse til en parkant og deslige, kan skabe en positiv atmosfære på p-pladsen. Vi vælger at afhjælpe misforståelser og spørgsmål, ikke ligge på lur efter fejl hos parkanter. Det er god parkeringskontrol!

Vi drøfter gerne mulighederne for et samarbejde med jer. Vi hjælper også gerne med rådgivning til optimering af et eksisterende p-areal, opmærkning og meget andet.

Kontakt os direkte på tlf. 91 52 91 91 eller lad os kontakte jer ved at benytte vores kontaktformular.