Parkeringsløsninger

Der er meget stor forskel på grundejeres behov fra ejendom til ejendom. Derfor kan du vælge den løsning der passer dig bedst nedenfor, hvor du også kan læse mere om vores løsningsforslag.

Ens for alle gælder det dog at vi tilbyder en 100 % gratis parkeringskontrol, og gerne tager en indledende drøftelse om den løsning, der måtte passe jer bedst.

Boligforening (herunder almene)

Som boligforening er det afgørende at beboere og gæster nemt og overskueligt kan komme til at parkere uden at skulle bekymre sig unødigt om manglende plads eller risikoen for en kontrolafgift.

Ved hjælp af vores digitale løsning kan en beboer nemt tilknytte gæster eller ændre på de faste parkeringstilladelser. Det er muligt at for en eventuel bestyrelse at føre tilsyn med samtlige licenser, og endvidere kan der opsættes en simpel godkendelsesproces for faste tilmeldinger med udvidet rettigheder i forhold til gæstelicenser.

Vi tilbyder i samme forbindelse en undervisningsaften, hvor beboere har mulighed for at møde op og afprøve systemet. Der udleveres naturligvis også en let forståelig manual til hver enkelt beboer.

Butikscenter, -områder og større anlæg

Vi har løsninger der bygger på simpel tidsbegrænset parkering til den avancerede løsning med nummerpladescanning ved ind- og udkørsel til området samt betalingsmulighed ved p-automater.

Ved større p-anlæg indgår vi også i dialog om opbygning af bedst udnyttelse af p-arealet. Eksempelvis kan en professionel it-løsning være med til at danne et bedre flow i trafikken, og dermed også være med til at skabe en bedre kundeoplevelse.

Der er også mulighed for at oprette adskillige underliggende administratorer, eksempelvis én per butik, som selv kan tilknytte de køretøjer deres personale måtte køre i.

Vi tilbyder gerne et gratis og uforpligtende møde, hvor vi gerne viser hvad vi kan gøre for jer.

Fitnesscenter

Fokus på træning og ingen spildtid på parkeringen. Ved hjælp af vores digitale løsning vil I som ejer af et fitnesscenter give jeres brugere mulighed for nemt at tilknytte deres bil til en gæstelicens af en varighed I bestemmer.

Vi opstiller uden beregning en tablet med nødvendig software, så det eneste en bruger skal gøre, er at indtaste køretøjets registreringsnummer og godkende. Nemmere kan det ikke være.

Hotel m.m.

Vi tilbyder flere løsninger som kan være en hjælp til at undgå tidsspilde for jeres personale og forbedre oplevelsen for jeres kunder.

I har muligheden for at kontrollere al parkering via et administratormodul, men samtidig kan I tilbyde jeres kunder, hvad enten det er overnattende, deltagere ved en konference eller noget helt tredje, selv at tilknytte deres køretøj.

Endvidere vil der være mulighed for at udleje de pladser I ikke selv har brug for – i kortere og længere perioder – alt efter behov.

Private virksomheder

Som privat virksomhed i et meget befærdet eller befolket område, er det private p-areal af største vigtighed. Både af hensyn til eget personale og kunder.

Simpel tilknytning af p-licenser til medarbejder og kunder kan udføres af enten en receptionist, vagt eller billisterne selv. Det kommer an på jeres behov og ønsker.

Det er også muligt at kontrollere eksempelvis en p-kælder med kontrol af nummerplader via ANPR-godkendelse og automatisk fremsendelse af en kontrolafgift til uvedkommende på ejendommen.

Vi kan tilbyde en vifte af løsninger, som alle tager højde for de behov I måtte have i jeres virksomhed.