Administration af p-pladser

Administration af p-pladser er blevet en vigtigere og vigtigere opgave, efterhånden som flere og flere får biler og samtidig klumper sig sammen på mindre og mindre plads.

Det betyder, at administrationen skal være skarp og hurtig, da vigtigheden uden overdrivelse kan sammenlignes med boligadministration, hvor der er mange krav og økonomiske interesser at tage hensyn til.

Gør-det-selv

Administrerer du adskillige p-pladser, og ønsker du et fuldt overblik og styring med udlejning, faste abonnenter og parkeringslicenser?

Vha. vores administrationsmodul får du fuldt overblik med øjeblikke opdatering af de enkelte p-arealer, ja helt ned til den enkelte p-plads. Samtidig fremgår de enkelte p-arealer til udlejning automatisk i vores samlede database over ledige p-pladser – hvis du ønsker det.

P-administrationen kan knyttes op på fast parkeringskontrol af vores dygtige p-vagter, så arealer kun benyttes af de gæster, du ønsker.

Lad os klare arbejdet

Hvis du ikke selv har tid eller mulighed for at håndtere administrationen af dine p-pladser, tilbyder vi gerne at klare denne del for dig.

Ejendommen vil gratis blive tilkoblet vores online system, og herefter håndterer vi alle opgaver forbundet med den daglige administration, udlejning, inddrivelse og så videre.

Det betyder for dig, at du er sikret en faglig administration, hvor der er fokus på maksimal udnyttelse af p-arealet og dermed også økonomisk vinding for dig.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende møde med en af vores konsulenter, hvor vi gennemgår de muligheder vi tilbyder. Vi ser frem til at høre fra dig.