Digitale parkeringslicenser

I mange år har beboere og gæster været vant til at placere en lille fysisk parkeringstilladelse i forruden. Den kan blæse væk, blive glemt, udfyldt forkert osv.

Man hører ofte at fremtiden er digital. Men hos Parkforce er vi allerede digitale nu! Her tilbydes du nemlig digitale parkeringslicenser, der nemt tilknyttes en eller flere specifikke parkeringsområder. Det er muligt at oprette såvel faste licenser som gæstetilladelser på et øjeblik, og p-vagten kan hurtigt tjekke tilladelsen ved at scanne nummerpladen på det pågældende køretøj.

Det er derfor muligt at spare både tid, irritation og triste p-bøder ved at benytte sig af digitale parkeringslicenser. Dette produkt tilbydes alle vores faste kunder.

Licens 1-2-3

Ved eksempelvis lægeklinikker, fitnesscentre, hoteller eller lignende er det også muligt at få sat en eller flere tablets op eksempelvis ved en reception eller skranke, så gæster selv kan tilknytte deres køretøj til området. Derved spares dyrebar tid for de ansatte på stedet, og gæsterne oplever en smidig og imødekommende service.

Tilføjelse af nye licenser er så simpelt, at enhver gæst på ejendommen kan klare oprettelsen på egen hånd.