Betalingsparkering – brugervenligt og stabilt

Betalingsparkering, eller rettere udlejning af parkeringspladser, er blevet en stor og væsentlig forretning i mange byer. Derfor er det også vigtigt, at benytte sig af et system der fungerer, og samtidig er nemt at betjene – for ung som gammel.

Parkforce tilbyder flere løsninger. Den klassiske betaling sker ved parkeringsautomater, som vi har kendt det i mange år. Her kan benyttes kontanter og betalingskort, og idéen er simpel og nem at forstå. Den er dog også omkostningstung for grundejeren.

Som alternativ til den fysiske, stationære parkeringsautomat, tilbyder Parkforce også en mobilbetalingsløsning, hvor parkanten nemt og sikkert, kan betale for parkeringen via Easypark. Dette er den løsning, som vil blive brugt hyppigere og hyppigere i fremtiden. Fremtiden er mobil!

Betalingsautomat – er det nødvendigt?

En betalingsautomat er dyr i anskaffelse, og har også en række driftsomkostninger forbundet med sig. Det være sig bonruller, el, renhold, abonnement til betalingskort mv. I mange år har dette dog været den eneste løsning.

I dag har de fleste mennesker nu vænnet sig til den teknologiske verden, og kunder betaler gerne for deres parkering via en mobilen. Hermed undgår man både anskaffelses- samt vedligeholdelsesudgifter for betalingsautomater, hvilket gør det smidigere og hurtigere at oprette et betalingsområde.

Vi tilbyder denne mobilbetaling som en gratis løsning. Der er ingen oprettelsesgebyr forbundet med denne ydelse. Kontrollen sker digitalt vha. nummerpladegenkendelse (ANPG).

En stabil indkomst

Den rette løsning, afhængig af det område man befinder sig i, kan være med til at skabe et stærkt økonomisk grundlag for grundejeren. Det er derfor ikke lige meget, om prisen er høj eller lav, hvorvidt området markedsføres for turister og gæster eller om det er den ene eller anden type af betalingsløsning I vælger.

I mange byer har gundejeren overset denne ekstra indkomst til driften, men med de rette tiltag er et frit eller uudnyttet p-område en stærk, stabil indkomst.

Vi tilbyder gerne en gratis gennemgang af de muligheder vi kan tilbyde. Udfyld blot kontaktformularen eller ring allerede nu på tlf. 91 52 91 91 for et besøg.